Onze lessen en docenten

Tijd voor jezelf

Lichaamsbewustzijn vergroten

Inspannen & ontspannen

Luisteren naar je lichaam

Yoga met Jitske

Deze lessen zijn ‘actiever’ en ‘intensiever’ te noemen vergeleken met de andere lessen. Maar na inspanning is het goed ontspannen!

Jitske heeft een achtergrond in Pilates, Hot-Yoga en Vinyasa-Yoga en verbindt dit op haar eigen manier met het meer bewust bewegen, voelen en aanwezig zijn jouw lichaam en in jezelf. Ook deelnemers voor wie yoga nieuw is ervaren Jitske als een prettige docente.

Yin Yoga met Rianne

Yin Yoga leert je diep te ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk, en te luisteren naar je lijf. Houdingen worden wat langer ingenomen.

In deze lessen ligt de focus op het soepeler maken van je diepere bindweefsels. Je brengt deze binnen jouw grenzen op rek. Houdingen duren gemiddeld tussen de 2 en 4 minuten. Je aandacht richt zich daarbij naar binnen.
Rianne neemt je daarin mee, ook wanneer je dat (nog) niet zo gewend bent.

Do-InYoga met Monique

& Stoelyoga

Ontdek de eenvoud en verstilling van deze subtiele oefeningen. En hoe deze vorm van bewegen tegelijkertijd een enorm krachtige uitwerking heeft. De strekkingen en houdingen richten zich onder andere op de meridianen, de energiebanen in je lichaam, en activeren het zelfherstellende vermogen.

Monique laat je ervaren wat een weldaad voor lichaam en geest deze subtiele oefeningen zijn. In haar lessen Stoelyoga doet ze dit op en om de stoel.

Zwangerschapsyoga

De eerste 8 lessen zijn een ‘Cursus Zwangerschaps-yoga’. Daarna kun je de lessen blijven volgen indien en voor zolang er plek is in de groep.

Deze lessen van docente Tineke helpen je om je voor te bereiden op de bevalling. De verbeterde lichamelijke conditie en de technieken om jezelf te ontspannen bieden vóór, tijdens en ná de bevalling verlichting en profijt.
Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben.

Wat deelnemers zeggen…

 

“De Yin lessen van Rianne helpen me ontspannen. Blijkbaar houdt mijn lichaam veel spanning vast. Ik ervaar meer ruimte na haar les.”

 

“Jitske is een prachtig warm mens. Ze heeft aandacht voor iedereen. Ik voel me veilig in haar lessen.”

 

“Ik moest wel even wennen, maar wanneer ik nu een keer niet naar de Do-In Yoga van Monique kan merk ik dat in mijn lijf en in mezelf.”

Gratis proefles

Is yoga nieuw voor je of is de gekozen les/docente nieuw voor je? Dan kun je eerst een gratis proefles doen.

 

Serie van 10 lessen

Smaakt de proefles naar méér, of heb je al eerder meegedaan met deze les en docente? Dan kun je je opgeven voor een serie van 10 lessen (€97,50). 

Adem in…, adem uit..!

Verschillende lessen en docenten.., wat zijn de overeenkomsten?

Je kunt kiezen uit verschillende lessen en docenten. Afhankelijk van wie jij bent en wat je zoekt in een yogales. Toch zijn er ook overeenkomsten in de lessen die we aanbieden en de manier waarop de docenten hun lessen geven.

Twijfel jij welke docente of les het beste bij jouw behoeften zal passen? Neem dan gerust contact op om dit samen te bespreken.

Alle docenten houden rekening met jouw lichaam, grenzen en mogelijkheden. Ze herinneren jou eraan dit zelf ook te doen.

Yoga gaat niet over 'zo goed en ver mogelijk' bewegen, maar wel over 'bewust en met aandacht' bewegen, met zorg voor jezelf.

De yogalessen brengen je dichter bij jezelf. Je lichaamsbewustzijn zal vergroten. Dit helpt je ook in het dagelijks leven.

De docenten geven aandacht aan de adem tijdens de lessen. Met je adem heb je een directe ingang naar meer ruimte en ontspanning.

Ieder mens is uniek. Zo ook onze docenten! Iedere docente geeft dan ook invulling aan de lessen vanuit haar unieke eigen-heid.

En... ontspan..!

Deelname aan onze yogalessen vraagt om een stukje verbinding. In een maatschappij waarin we gewend zijn om te consumeren en sociaal actief te zijn wanneer dat ons en onze agenda uitkomt, kiezen wij ervoor om géén losse lessen aan te bieden. We willen graag dat de deelname aan de lessen voor jou een vast moment in de week wordt. Dat jij je wilt verbinden aan de lessen.., aan jezelf!

Komt dat nu even niet uit, maar spreekt het je wèl aan? Laat ons je dan af en toe op je schouder tikken met onze Nieuwsbrief, totdat het moment daar is.